• Blog

Ponos EPA škole - Ana Slavković

 

ana slavkovic
Ponosni smo na Anu Slavković, našeg ekonomskog tehničara i učenika generacije, koja je na Filološkom fakultetu ostvarila prosek 9,29 i sve četiri godine dobijala stipendiju Ministarstva prosvete. Ana je sada 
na master studijama. U slobodno vreme prevodi pesme sa španskog jezika i volonterski radi kao nastavnik u osnovnoj školi.

Opširnije

Tematska nastava na EPA način

brak

Da li ste čuli za tematsku nastavu? To je jedan vrlo koristan koncept osmišljavanja i realizovanja nastave koji mi u EPA školi već duži niz godina negujemo. Čim smo se vratili u školske klupe, počeli smo da razmišljamo o ovogodišnjim temama i izbor je, za početak, pao na temu „Brak“. To je značilo da ćemo o braku govoriti na svim predmetima tokom jedne nedelje u školi i da ćemo brak rasvetliti iz mnogo uglova, na više različitih načina. Cilj nam je da kod učenika razvijamo multidisciplinarni način razmišljanja i povezivanje znanja sa svakodnevnim životom. Ambiciozno, zar ne? Pošlo nam je za rukom! Podelićemo sa vama neke od tema kojima smo se bavili, kako bismo vam približili naše zamisli.

Opširnije

Pozovite nas!