• O školi
  • Osnovni podaci

Osnovni podaci

Škola je deo sistema obrazovanja Republike Srbije, na osnovu rešenja Ministarstva prosvete i sporta broj: 022-05-00251/2006-03 od 12.2.2007. i 7.5.2008. Školu možete naći i na mapi sa lokacijama svih obrazovnih institucija u zemlji, koje se nalaze na sajtu Ministarstva prosvete.

 

Od početka rada škole 2007/2008, više od 300 mladih ljudi je steklo je diplomu srednjeg obrazovanja, a većina je nastavila obrazovanje na državnim i privatnim fakultetima.

 

Kroz više od deset godina iskustva u obrazovanju stručnih profila, prepoznata je potreba za širim opštim obrazovanjem, kao i potreba savremenog društva za sve većom primenom IK tehnologija u svim sferama života i poslovanja. To je razlog otvaranja dva nova odeljenja - gimnazija opšteg smera i gimnazija za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku. Rešenjem Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije br. 022-05-00251/2006-03 od 11.7.2018. Srednja škola za ekonomiju, pravo i administraciju dobila je dozvolu da sprovodi nastavni plan i program za gimnaziju opšteg tipa i gimnaziju za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku.

 

Srednja škola EPA u svom radu primenjuje akreditovane nastavne planove i programe koje je propisalo Ministarstvo prosvete i sporta Republike Srbije. Nastavni planovi su tako osmišljeni da daju dobro opšte obrazovanje, dok grupe pravnih, ekonomskih i turističkih predmeta daju praktično znanje i veštine koji omogućavaju uspešno snalaženje u konkretnim zadacima. Ovi planovi i programi se neprekidno osvežavaju inovativnim nastavnim materijalom i stručnim usavršavanjem nastavnika. 

 

OBRAZOVNI PROFILI

Školovanje za svih osam profila traje četiri godine. 

 

VANREDNO ŠKOLOVANJE


Kao tim koji prepoznaje koliko je obrazovanje bitno za lični razvoj, pored redovne nastave, naša škola nudi i mogućnost vandrednog školovanja. Ukoliko je jedan od Vaših ciljeva dokvalifikacija ili prekvalifikacija, onda je ovaj program odlična prilika za Vas! Više o vanrednom školovanju pročitajte OVDE.

 

INTERNA DOKUMENTA SREDNJE ŠKOLE ZA EKONOMIJU, PRAVO I ADMINISTRACIJU

Podeli
Pozovite nas!