• Vesti

Prijemni ispit za IT smer gimnazije 2020

prijemni

 

Prijemni ispit za upis na IT smer gimnazije u Srednjoj školi EPA održaće se 15. juna 2020. godine sa početkom u 12h na trećem spratu Kolarčeve zadužbine.  Prijava traje od 8. do 12 juna i može se obaviti na dva načina - telefonom na 011/3287477 ili elektronski na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Opširnije

Online nastava u EPA školi

online nastava

 

Ušli smo u treću nedelju realizacije nastave na daljinu. Kako se u našoj školi i u redovnim okolnostima u nastavi koriste alati za učenje "u oblaku", nastavnici i učenici su bez teškoća prihvatili ovakav način rada.

Opširnije

Škola EPA obeležava 13 godina postojanja

epa dan skole

 

Danas, 7. maja obeležavamo Dan škole. Svih prethodnih godina to smo činili na svečan način, interesantnim i lepim školskim priredbama. Ovoga maja 2020. godine, kada se nastava odvija online, nismo u mogućnosti da to činimo kao ranije.

Opširnije

Obeležen Dan Svetog Save u EPA školi

Savindan 2020

 

Svake godine naša škola obeležava prigodnim programom Dan Svetog Save. Tako smo i ovog, 27. januara u 11 sati, u sali Josif Pančić, u Кolarčevoj zadužbini, priredili svečanost posvećenu našem utemeljivaču crkve, vere, kulture i prosvete.

Opširnije

Pozovite nas!