• Vesti
  • EPA roditelj: Sve je bilo kao po dogovoru i najvažnije je da moje dete ide spremno sa znanjem stečenim u školi na fakultet. Hvala!

EPA roditelj: Sve je bilo kao po dogovoru i najvažnije je da moje dete ide spremno sa znanjem stečenim u školi na fakultet. Hvala!

Anketa za roditelje

Jedan od glavnih razvojnih ciljeva naše škole je uspešna saradnja sa roditeljima. U Programu ličnog i socijalnog razvoja učenika roditelje posmatramo kao glavne saradnike i aktivne učesnike, nastojeći da na dnevnom nivou zajedno sa njima podržavamo decu.

Tokom onlajn nastave zadržali smo ovakav odnos sa roditeljima zahvaljujući koordinisanoj saradnji svih zaposlenih, a pre svega zahvaljujući predanom radu odeljenjskih starešina. Roditeljima su neprekidno bile dostupne detaljne informacije o radu deteta i pružena im je mogućnost da svojim predlozima i zapažanjima pomognu radu škole. Sada, kada smo pri kraju drugog polugodišta, sproveli smo kratku anonimnu anketu sa ciljem objektivnog sagledavanja utisaka roditelja o onlajn nastavi i sa ponosom ističemo njene razultate:

anketa za roditelje 4

 Na kraju ankete, roditeljima je ostavljena mogućnost da ostave komentar/kritiku/sugestiju o radu škole tokom online nastave i možemo reći da je bilo zadovoljstvo čitati njihove utiske. Zaista smo sjajan tim!

 

Meni kao roditelju, čak je više odgovarala online nastava nago klasična. Sada smo imali bolji i redovniji uvid u to da li deca redovno rade i izvršavaju svoje zadatke. Takođe, nije bila ostavljena mogućnost da se nešto od zadatog ne uradi. Možda me utisak vara ali mi se čini kao da su se i deca malo uvela u red sto se tiče učenja. Pohvala za sve profesore a posebno veliko HVALA razrednoj Ljiljani Panjković, koja je svakog učenika u razredu gledala kao svoje dete i imala razumevanja za sve njihove bubice.

 

Sve pohvale za razrednu i sve zaposlene! Uspeli ste realizovati online nastavu na vreme. Sa puno energije, sa mnogo razumevanja ste radili predano i odgovorno sa našom decom. SVAКA ČAST! 

 

Učenicima je tokom perioda online nastave omogućena konstantna podrška kompletnog nastavnog kadra. Sve pohvale za stručni Tim i savršenu organizaciju, a ponajviše za razrednu Tamaru Đikanović koja je bezrezervno pružala podršku i pomoć svojim đacima i to čini i dalje.

 

Odlična saradnja sa nastavnicima, uvek dostupni da pomognu i objasne. Olakšali su ove teške dane. Prezadovoljna!

 

Izuzetno organizovano, fantastičan odnos sa razrednom prof. Panjković. Odlična priprema materijala. Sve pohvale i iskrene čestitke!!!

 

Pohvaljujem rad svih nastavnika, bili su predani i ažurni u postavljanju materijala za učenike. Povratne informacije su bile blagovremene i transparentne. Hvala na trudu, angažovanju i uloženom naporu da sve izgleda normalnije u teškim okolnostima.

Dopao mi se odnos profesora prema đacima, način bodrenja kao i obrazloženja za svaki njihov urađen zadatak. Nije bilo pritisaka, postojala je tolerancija za rokove. Ovo je ipak novina za sve nas.

 

Sve pohvale za predivnu razrednu Bojanu Satarić. Hvala joj na prevelikom zalaganju za učenike, nastavu, domaće zadatke.

 

Ove godine sam bila više upoznata sa programom u odnosu na prethodne dve. Jako sam zadovoljna online nastavom. Predlažem opciju online nastave i naredne godine. Svi nastavnici su se maksimalno angažovali i izlazili u susret. Naravno, razredna najviše, sjajna je! Što se programa tiče, dobar je i deca uče neophodne i životne stvari. Daću preporuku o školi svakome ko bude zainteresovan. Srdačan pozdrav, Nina Obradović

 

Veoma dobro organizovano. Lična komunikacija deteta i nastavnika zaista za pohvalu, kao i odnos razrednog starešine prema roditeljima. Stekao se utisak da ukoliko dođe do problema, postoji spremnost, podrška i predlog za njegovo rešenje, što je mnogo značilo da se procesu učenja pristupa bez tenzije. U toj atmosferi problemi se nisu ni javljali.

Кonstruktivno, efikasno, detaljno, bez preterivanja i nepotrebnih informacija. Bravo!

 

Sve je bilo kao po dogovoru i najvažnije je da moje dete ide spremno sa znanjem stečenim u školi na fakultet. Hvala!

Zadovoljna sam i online nastavom, kao i redovnom. Za sve 4 godine izuzetan odnos sa razrednim starešinom, kao i sa predmetnim nastavnicima. Škola za svaku pohvalu!

 

Sve pohvale za rad škole u vreme vandrednog stanja, posebne pohvale za rad razredne staresine Nele Ranković.

 

Moje iskustvo sa online nastavom je fantastično jer je moje dete moglo da prati sve smernice, a da mene nije uzurpiralo ni jednog momenta. Po meni je to merilo kojim treba da se vodimo- da detetu bude razumno i jednostavno za primenu svih obaveza što se škole tiče jer oni treba da se tim bave, a ne mi roditelji.
Nastava je odlično organizovana. Razredna je uvek bila dostupna kako za decu tako i za roditelje. Moj sin je u jednom kratkom periodu popustio, i odmah se angažovao i školski psiholog. Zajedno smo uspeli da ga usmerimo. Sve pohvale za ceo tim.

Sve pohvale školi za organizaciju online nastave. Posebnu zahvalnost dugujemo razrednoj starešini Dragani Stamenkov Ilijić na požrtvovanju i razumevanju za svoje đake.

Osnovni cilj postignut. Učenici su se zainteresovali u velikoj meri za materiju. Vide sebe u budućnosti u ekonomiji.

Tim za IKT

Podeli
Pozovite nas!