• Vesti
  • Najava novog broja EPA glasa

Najava novog broja EPA glasa

Članovi novinarske sekcije sa svojim profesorima uveliko pripremaju novi broj EPA glasa koji treba da izađe na Dan Svetog Save.

Lav Pejović je istraživao ko je bio Đorđe Roš, čovek koji je zapisao čuveni Govor braniocoma Beograda majora Dragutina Gavrilovića i koji je spasao Hilandar, Viktorija Samardžić je razgovarala sa Rambom Amadeusom i Nešom Galijom. Za rubriku Živeti zdravo pišu epidemiolog Predrag Kon o neophodnosti vakcinacije ,a viša medicinska sestra Marjena Martić odgovara na pitanje šta je zdravlje. Naša profesorska Svetlana Gradinac dobila je ekskluzivni intervju od talentovanog petnaestogodišnjaka Dušana Krtolice, autora (pisac i crtač) Enciklopedije praistorijskih životinja. U ovom intervjuu on je govorio o svom izvanrednom poznavanju praistorijskih i savremenih životinja, kada je počeo da crta, da, osim crtanja, najviše voli biologiju i o argumentima kojima brani teoriju evolucije.

Čitaćete šta se događalo u našoj školi tokom prvog polugodišta, gde smo bili, šta smo radili i šta smo naučili. Videćete i ko još, osim nas, čita naš EPA glas.

Pišite priloge za EPA glas, predlažite teme I čitajte ga!

Svetlana Gradinac

Podeli
Pozovite nas!