• Vesti
  • IVAN VASKOVIĆ – ĐAK GENERACIJE SREDNjE ŠKOLE ZA EKONOMIJU, PRAVO I ADMINISTRACIJU

IVAN VASKOVIĆ – ĐAK GENERACIJE SREDNjE ŠKOLE ZA EKONOMIJU, PRAVO I ADMINISTRACIJU

Na poslednjoj sednici Nastavničkog veća Škole EPA većinom glasova izabran je učenik 4/1,Ivan Vasković, za đaka generacije 2017.

Za ovo prestižno imenovanje predloženo je četiri učenika: Ivan Vasković, Tea Taubner, Maraja Vidaković i Filip Nikolić. Najviše elemenata za osvajanje ove titule imao je Ivan Vasković, koji je sve četiri godine, pored toga što je imao redovno odličan uspeh (5,00) i primerno vladanje, učestvovao veoma prilježno u različitim nastavnim i vannastavnim aktivnostima škole.

On je izabran tajnim glasanjem svih prisutnih profesora na Nastavničkom veću, a podržala ga je i odeljenska zajednica. Ivan Vasković je sve četiri godine bio vredan član novinarske sekcije, učestvovao je u mnogim javnim časovima, književnim podnevima, na različitim školskim takmičenjima, u humanitarnim akcijama, u Učeničkom parlamentu, kojem je kao maturant predsedavao. Učestvovao je i na mnogobrojnim promocijama naše škole. Nosiocu titule đaka generacije čestitamo i želimo mu da u budućnosti opravda naše poverenje, a ostalim predloženim kandidatima takođe želimo mnogo uspeha u daljem radu.

Svetlana Gradinac 

Podeli
Pozovite nas!