• Vesti
  • Počinje prijavljivanje za pohađanje besplatne pripremne nastave za IT smer

Počinje prijavljivanje za pohađanje besplatne pripremne nastave za IT smer

it pripreme

Ako volite matematiku, razumete internet više od svojih vršnjaka, dobro baratate pametnim telefonima, brzo vam prolazi vreme kada ste za računarom i mislite da je programiranje interesantan i zabavan posao - onda ste na pravom mestu!

U toku je prijavljivanje za BESPLATNU pripremnu nastavu za upis na IT smer gimnazije 2022/2023!

Šta to tačno znači?

Svi osmaci sa teritorije Beograda, zainteresovani za  IT smer gimnazije mogu da se prijave i potpuno besplatno pohađaju online pripremnu nastavu.

Da li je ova nastava zaista besplatna?

DA! Naša pripremna nastava je zaista besplatna za sve učenike iz Beograda. Jedini uslov je da imate otvoren Google nalog, kako biste pristupili materijalima za vežbanje.

Gde i kada se održava pripremna nastava?

Online časovi biće započetak realizovani putem Google Drive-a i Google Meet-a. Prvi termin je 5. februara. Detaljnije informacije ćete dobiti na e-mail adresu, kada se prijavite.

Kakva su iskustva prethodnih generacija koje su pohađale EPA pripremnu nastavu?

Svi učenici koji su prethodnih godina pratili pripremnu nastavu su uspešno položili prijemni ispit, kako u našoj školi, tako i u državnim školama. Više o utiscima učenika pročitajte OVDE.

Kako se prijaviti za pohađanje pripremne nastave za upis na IT smer gimnazije?

Prijavite se popunjavanjem upitnika na ovom LINKU.

Kako da se detaljnije informišete o pripremnoj nastavi?

Ako imate neko pitanje u vezi sa pripremnom nastavom, javite nam se na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., pozovite 063/289-284 ili nas zapratite i kontaktirajte na Instagram-u i Facebook-u, naš nick je @srednjaskolaepa .

Podeli
Pozovite nas!