• Nela Rankovic

Nela Ranković

Deo osnovne i srednje škole pohađala u Američkoj školi u Libiji i Austriji. Diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, smer spoljna trgovina. Poseduje licencu za rad.

Profesionalnu karijeru započela kao referent spoljne trgovine u trgovinskom preduzeću „Obuća” gde je napredovala do pozicije direktora veleprodaje. Po privatizaciji preduzeća radila u Delta grupi. U Institutu za računovodstvo i reviziju u Beogradu završila kurs za obavljanje poslova u računovodstvu 2009. godine. Radi na daljem stručnom usavršavanju u ovoj oblasti.

U našoj školi radi od 2011. godine.

Član je Stručnog veća stručnih predmeta i Stručnog aktiva za razvoj školskog programa.

Pohađala je mnoge programe stručnog usavršavanja, a izdvaja sledeće: Obuka za korišćenje softvera za nastavu Računovodstva, Metode i oblici efikasne nastave i učenja, Testovi znanja u funkciji ocenjivanja učenika, Kreativno računovodstvo-računovodstvena praksa koja odstupa od standarda, E-Twinning,Nova škola –Višefrontalna nastava; Vodič za čas odeljenjskog starešine;Osposobljavanje pripravnika za samostalan obrazovno-vaspitni rad kroz pripremu za polaganje ispita za licencu i Virtuelni hotel - praktična obuka nastavnika za hotelsko poslovanje I drugi.

Odlično govori engleski jezik.

Podeli
Pozovite nas!