• Goran Savic

Goran Savić

"Geografija se uči nogama"

Diplomirao na Geografskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Poseduje licencu za rad.

Kao jedan od dvesta najboljih studenata Srbije 2008. godine učestvovao je u projektu „Putujemo u Evropu“ u organizaciji Evropskog pokreta u Srbiji. Od strane Fonda za mlade talente Republike Srbije 2010. godine izabran je u hiljadu najboljih studenata Srbije i time postao stipendista Fonda.

U našoj školi radi kao profesor geografije, ekonomske geografije i turističke geografije od 2009. godine.

Vodi planinarsku sekciju škole.

Rukovodilac je Tima za samovrednovanje rada škole i Stručnog veća prirodnih nauka. Član Pedagoškog kolegijuma i organizator učeničkih ekskurzija i izleta.

Aktivno učestvuje u stručnom usavršavanju nastavnika u okviru škole, kroz više predavanja održanih na nastavničkom veću kao što su "Samovrednovanje rada škole" i "Ocenjivanje u funkciji učenja". Održao je više uglednih časova u okviru stručnog veća prirodnih nauka.

Učestvovao je u realizaciji brojnih modul časova za učenike.

Izlagao je na stručnoj konferenciji "Informaciono-komunikacione tehnologije u obrazovanju - stub razvoja društva zasnovanog na znanju" sa temom "Korišćenje Fejsbuka u nastavi turističke geografije"

Pohađao je mnogobrojne programe stručnog usavršavanja, među kojima izdvaja: „Elementarne nepogode i nastava geografije“, „Ocenjivanje u funkciji učenja“, „Povećanje dostupnosti i kvaliteta obrazovanja kroz primenu individualizovanog pristupa detetu/učeniku - Inkluzivno obrazovanje i individualni obrazovni plan“, „Upotreba HTML5 & CSS3 i građenje sofisticiranih Web strana“ i „Savremene računarske mreže“.

Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pozovite nas!