• Bojana Sataric

Bojana Satarić

Diplomirala je na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, odsek računarska tehnika i informatika. Poseduje licencu za rad. Sertifikovani je ECDL ispitivač.

U obrazovnom sistemu radi od 2004. godine. U našoj školi radi od osnivanja kao profesor računarstva i informatike i poslovne informatike. Dugogodišnji rukovodilac Stručnog tima za zaštitu učenika od diskriminacije, nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja. Vodi informatičku sekciju.

U našoj školi je rukovodilac Tima za primenu IKT u nastavi, član Školskog odbora, Pedagoškog kolegijuma, Stručnog aktiva za razvojno planiranje, član Stručnog veća prirodnih nauka.

Izlagala je na stručnim konferencijama i seminarima sa autorskim i koautorskim radovima, kao i na Republičkom seminaru za nastavnike matematike i informatike 2017. i 2018. godine. Učesnik tribina i stručnih skupova. Za konferencije „Informaciono-komunikacione tehnoligije u obrazovanju - stub razvoja društva zasnovanog na znanju“, Srednje škola EPA 2016. i 2017. godine bila je u organizacionom odboru, a 2017. i u Programskom odboru.

Autor je i realizator brojnih predavanja, radionica, praktičnih obuka izvedenih za potrebe stručnog usavršavanja nastavnika. Pohađala je veliki broj programa stručnog usavršavanja, dok je koautur tri akreditovana seminara za nastavnike za period 2018 - 2021.

Član je UO Društva za informatiku Srbije, UO Vikimedije Srbije, Pedagoškog društva informatičara Srbije, Društva matematičara Srbije, Moodle Mreže Srbije.

Predsednik Sekcije nastavnika informatike Srbije i član Nacionalnog prosvetnog saveta.

Uređuje blog Informatika u EPI

Učestvuje u kreiranju nastave na daljinu na RTS-u. 

Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.">

Podeli
Pozovite nas!