• Bojana Sataric

Bojana Satarić

Diplomirala je na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, odsek računarska tehnika i informatika. Poseduje licencu za rad. Sertifikovani je ECDL ispitivač.

U obrazovnom sistemu radi od 2004. godine. U našoj školi radi od osnivanja kao profesor računarstva i informatike i poslovne informatike. Dugogodišnji rukovodilac Stručnog tima za zaštitu učenika od diskriminacije, nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja. Vodi informatičku sekciju.

U našoj školi je rukovodilac Tima za primenu IKT u nastavi, član Školskog odbora, Pedagoškog kolegijuma, Stručnog aktiva za razvojno planiranje i Tima za marketing škole.

Izlagala je na stručnim konferencijama i seminarima sa autorskim i koautorskim radovima. Za konferencije „Informaciono-komunikacione tehnoligije u obrazovanju - stub razvoja društva zasnovanog na znanju“, Srednje škola EPA 2016. i 2017. godine bila je u organizacionom odboru, a 2017. i u Programskom odboru.

Autor je i realizator brojnih predavanja, radionica, praktičnih obuka izvedenih za potrebe stručnog usavršavanja nastavnika. Pohađala je veliki broj programa stručnog usavršavanja.

Član je UO Društva za informatiku Srbije, UO Vikimedije Srbije, Pedagoškog društva informatičara Srbije, Moodle Mreže Srbije.

Predsednik Sekcije nastavnika informatike Srbije i član Nacionalnog prosvetnog saveta.

Administrator je facebook profila EPA Kabinet i facebook stranice Info-EPA. Uređuje blog Informatika u EPI.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pozovite nas!