• Vladimir Živanović

Vladimir Živanović

vladaZovem se Vladimir Živanović.

Završio sam Srednju školu za ekonomiju, pravo i administraciju u Beogradu, smer turistički tehničar. Razredni starešina mi je bio nastavnik Goran Savić.

U školi sam kroz kvalitetna i interesantna predavanja i rad u malim grupama stekao široka znanja iz oblasti turizma i srodnih nauka, sa dosta praktičnog znanja, i zahvaljujući tome danas sam uspešan student treće godine Fakulteta za Turistički i hotelijerski menadžment, Univerziteta Singidunum u Beogradu, smer hotelijerski menadžment.

Kao potpredsednik Parlamenta mog fakulteta, učestvujem u brojnim aktivnostima kao što su: poseta Međunarodnom sajmu turizma u Berlinu marta 2015. godine, redovni stručni obilasci beogradskih hotela, volonterski rad na Sajmu turizma u Beogradu 2014. i 2015. godine, prisustvo raznim konferencijama, i dr.). Takođe sam i član studentske organizacije Erasmus Student Network (evropske organizacije čiji je cilj podrška i razvoj razmene studenata, čije usluge danas koristi više od 180.000 studenata širom Evrope). U Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija konkurisao sam za polaganje ispita za dobijanje licence turističkog pratioca i uskoro polažem završni praktični deo ispita. U slobodno vreme radim kao administrator jednog francusko-srpskog sajta o turizmu u Srbiji namenjenog Francuzima koji žele da posete našu zemlju. Pored toga učim i usavršavam tri strana jezika, jer je to važno za posao kojim ću se baviti u budućnosti.

Planiram da svoje master studije završim u inostranstvu, najverovatnije u Kanadi, i to je cilj kojem težim, kao i da tamo započnem svoj radni vek u struci.

 

Podeli
Pozovite nas!