• Vesti
  • Učenik: Siguran sam da ćemo svi koji smo prošli vaša uputstva upisati lagano školu

Učenik: Siguran sam da ćemo svi koji smo prošli vaša uputstva upisati lagano školu

IT smer pismo

 

Besplatna pripremna nastava je trajala tri meseca. Za to vreme pridružilo nam se preko četrdeset malih maturanata sa željom da upišu IT smer. Među njima je bio i Damnjan Ilić, dečak iz Kosovske Mitrovice, koji je prvi polagao (i položio) prijemni ispit. On je izrazio želju da svoje utiske podeli sa osmacima iz drugih škola:

 

Poštovana nastavnice,
Danas sam imao prijemni, i da vam javim da sam prošao. Malo je reći Vam HVALA. Presrećan sam!
Zamolio bih vas ako možete, i ako je dozvoljeno da prenesete moje utiske drugoj deci iz grupe, bio bih još srećniji ako bih mogao da im nekako na ovaj način pomognem, pošto sam prvi imao testiranje.
Prvo da im prenesete da je test bio sličan kao kod vas što smo vežbali, dva zadatka su bila vezana za procente, jedan je bio jedna složena jednačina, on je bio teži, u više zadataka su se spominjale razmere, u jednom zadatku si na osnovu tabele morao da odgovaraš na postavljena pitanja, jedan zadatak je bio vezan za površinu kruga, i u jednom zadatku sam imao sliku deteta koje stoji na nekom postolju, visina deteta je bila 120cm i odokativno si trebao da izmeriš koliko je to postolje visoko...
Nadam se da sam bar približno uspeo da objasnim na šta da obrate pažnju i provežbaju dodatno ovih par dana, mada sam siguran da ćemo svi koji smo prošli vaša uputstva upisati lagano školu.
Jos jednom u moje ime i mojih roditelja želim da vam se zahvalim od srca na svemu.
Želim vam sve najbolje!
Veliki pozdrav od Damnjana Ilića iz Kosovske Mitrovice!

 

Čestitamo Damnjanu na sjajnim rezultatitma na prijemnom ispitu, želimo mu puno uspeha u daljem školovanju i pozivamo ga da nas obavezno poseti kada dođe u Beograd. 

 

Moramo da pohvalimo i ostale male maturante - zaista su bili vredni i disciplinovano radili zadatke. Bilo je zadovoljstvo vežbati sa njima. Imaćemo sjajnu generaciju 2020!

 

Prvi termin prijemnog ispita prošao je sjajno. Svi učenici su ostvarili odlične rezultate i postali deo EPA ekipe. Čestitamo!

Pošto interesovanje za IT smer ne jenjava, odlučili smo da organizujemo još jedan termin za polaganje prijemnog ispita. Prijava je u toku.

Ono što je bitna informacija za male maturante koji su polagali prijemni ispit u nekoj državnoj školi - PRIZNAJEMO OSTVARENE REZULTATE.

 

Saznajte više:

 

 

 

Podeli
Pozovite nas!