• Vesti
  • IZAŠAO IZ ŠTAMPE JEDANAESTI BROJ EPA GLASA

IZAŠAO IZ ŠTAMPE JEDANAESTI BROJ EPA GLASA

epa glas  11Novi broj EPA glasa ikzašao je 7. maja 2015. povodom Dana naše škole. I ovaj broj obiluje zanimljivim prilozima.

Upoznajte naš nagrađeni tim sa takmičenja turističkih tehničara o razvoju turizma na Zlataru u organizaciji Univerziteta Singidunum, saznajte kako smo obeležili 200-godišnjicu Drugog srpskog ustanka. Pročitajte zanimljiv  intervju sa Bratislavom Petkovićem, kolekcionarem oldtajmera i osnivačem Muzeja automobila, rediteljem i dramskim piscem i čuvarem tradicije najstarije  poslastikčarnice  u Beogradu. Ovoga puta vodimo vas u Petkovićev  Muzej automobila.

Za vas smo istražili političku karijeru i sudbinu Radovana Petrovića, pradede našeg učenika Ognjena Petrovića, i saznali šta je bila Mala Antanta i Liga  naroda. Tu su i zanimljivosti iz letopisa naše škole, ali i prilog o aktivnostima Učeničkog parlamenta. Nova Jezička metla bavi se poštapalicama taj neki, negde, nekako.

Vašoj pažnji preporučujemo novu rubriku Viktorijini razgovori. Saznajte šta su na pitanja EPA glasa odgovorili Dragoljub Đuričić, bubnjar, i Boris Novković, muzičar, saznajte od našeg psihologa koliko prvake poznaju njihovi roditelji. Tu su i Ekološke zanimljivosti, Pozorišna strana, Engleski kutak  i literarno stvaralaštvo naših učenika. Sagovornik Sportskog intervjua je  Nikola Ristić, prvak Srbije u snoubordu,  čije izabrane fotografije o krovoima Beograda krase poslednju stranu EPA glasa.

Čitajte naš EPA glas i dajte drugima da ga čitaju!

S.G.

Podeli
Pozovite nas!