• Vesti
  • EPA glas broj 20 je ONLINE

EPA glas broj 20 je ONLINE

novi casopis

U toku petnaestogodišnjeg postojanja naše škole stigosmo do značajnog jubileja. Pred vama je naš EPA glas broj 20! Кoliko znamo, jedina smo privatna škola koja, evo već dvanaest godina, ima svoj školski časopis. 

On je ne samo informator o  onome šta se u školi dešava, već nam uvek nudi i razgovore sa mudrim i značajnim ljudima, brine o pravilnosti našeg književnog jezika, afirmiše stvaralaštvo i rad i naših sadašnjih, ali i bivših učenika kao i nastavnika.

Preporučujemo da pročitate intervju sa najboljim srpskim piscem koji živi u Crnoj Gori Nikolom Malovićem, u drevni Dubrovnik vodi  vas vaša profesorka Gorana Veljović, podsetite se ko su nam bile gošće na tradicionalnom Кnjiževnom podnevu, o pravilnosti našeg jezika brinu nastavnice Svetlana Gradinac u Jezičkoj metli i Gorana Veljović i njeni učenici koji su se bavili pravopisnim pravilima kompjuterskih termina.

O svojoj porodici u Drugom svetskom ratu piše u Istorijskim putokazima Ognjen Vukotić, naš psiholog Mladenka Obućina uvek ima dobre savete za vas, o značaju bavljenja rekreacijom govore Gorana Veljović i Svetlana Gradinac, profesorke, i naš maturant Srđan Ivanović.

Nudimo vam ekskluzivno odlomke iz knjiga koje će se tek objaviti i čitati. Tu je i neizbežna rubrika Viktorijini razgovori sa pevačem Zoranom Кalezićem. I još mnogo toga zanimljivog naći ćete u novom broju našeg EPA glasa. Čitajte ga i dajte drugima da ga čitaju!

 

 

Podeli
Pozovite nas!