• Tamara Radojković

Tamara Radojković

Tamara RZovem se Tamara, upisala sam Srednju školu za ekonomiju pravo i administraciju školske 2010/11 godine kao odeljenje I-2, smer turistički tehničar. Počev od ranije, pa i za vreme srednje škole, bavila sam se profesionalno plivanjem u BPK ( Beogradski plivački klub). Škola mi je uvek izlazila u susret i nastavnici su imali razumevanja za moje brojne obaveze prema klubu, priprema i jutarnjih trenizima. U školi sam provela najlepše, najsrećnije, a ponekad i najteže ali i najtužnije trenutke, ali uz dobre i zabavne drugare u odeljenju uz profesore koji su ujedno i odlični pedagozi, sve se lako prevazidje.

Najbolje sam se provela na zboru ugostiteljsko turističkih radnika, na kome sam u vidu takmičenja učestvovala sa drugaricom iz odeljenja, osvojivši dva prva mesta – dve zlatne medalje u disciplinama „turistička agencija“ i „ hotelska recepcija“, u konkurenciji dve velike turističke škole iz Niša i Vrnjačke Banje. Pored prvog mesta, novog znanja i novog iskustva stekla sam i dosta prijatelja na tom takmičenju tako da je to svakako bilo nezaboravno iskustvo.

Takodje učestvovala sam i u drugim vannastavnim aktivnostima. Bila sam član novinarske sekcije u školi, kao i član geografske sekcije. Ne želim preterano da se hvalim, ali tokom sve četiri godine srednje škole, sam ostvarivala uspeh 5,00. To je bila samo odskočna daska za moj uspeh u daljem školovanju.

Danas sam student druge godine Ekononomskog fakulteta univerziteta u Beogradu, na smeru Turizam i Hotelijerstvo, gde se trudim da budem jednako uspešna kao što sam bila u srednjoj školi.

Podeli
Pozovite nas!