• Nevena Sarić Pavlović

Nevena Sarić Pavlović

nevena "Veliko je zadovoljstvo kada čovek dostigne ono što ni sam nije verovao da može"

Diplomirani pravnik i apsolvent Filološkog fakulteta u Beogradu, grupe za srpski jezik i književnost. U procesu je sticanja licence za rad.

Akreditovani je ispitivač ECDL-a.

Tokom studija radila je u advokatskoj kancelariji.

U našoj školi radi od 2008. godine, u početku na poslovima sekretara škole a zatim i u nastavi.

Predsednica je Stručnog aktiva za razvojno planiranje, Član Stručnog veća stručnih predmeta i aktivno učestvuje u radu svih timova u školi.

Stručno se usavršava na mnogim dostupnim programima i konferencijama, a izdvaja: učešće u radu Open Discovery Space zajednice, Uloga direktora u procesu obrazovanja, Izazovi i dileme profesionalnog razvoja nastavnika i lidera u obrazovanju, Obuka za korišćenje Adwords alata za oglašavanje, završila je obuku i vodila radionice za korišćenje onlajn platforme E-portfolio, obuka za pisanje projekata i drugo.

Opredeljenju da je rad sa mladima to čime želi da se bavi doprinelo je iskustvo stečeno u UNICEF-ovim projektima “Imam pravo da znam” i “Škola bez nasilja” u kojima je učestvovala kao vršnjački edukator i realizator brojnih radionica za srednjoškolce. Tehnike koje je tada uvežbala kroz rad sa mladima u regionu pružile su joj mogućnost da časove osmišljava na drugačiji i kreativniji način.

Oseća veliko zadovoljstvo kada učenik dostigne ono, što ni sam nije verovao da može.

Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Podeli
Pozovite nas!